Valencia Basket i Bankia renoven per 5ª temporada consecutiva el programa social “Més que un triple"

18/10/2018

Bankia i el Valencia Basket Club han presentat este dijous en la pista Víctor Luengo de L’Alqueria del Basket la renovació per una temporada més de l'acord que els unix per a transmetre als joves de la Comunitat Valenciana els valors de l'esport i de la Cultura de l'Esforç a través del suport de l'entitat bancària a l'esport base i al planter del club que es desenvolupa en L’Alqueria del Basket.

 

La relació entre estes dues entitats va començar en la temporada 2014-2015, per la qual cosa este programa inicia la seua quinta campanya amb novetats com el projecte ‘El teu Col·le a L’Alqueria’, que s'unix a altres iniciatives ja conegudes com el ‘Triple Solidari’ o la ‘Targeta Bankia-VBC’.

 

En la roda de premsa han participat el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas; la directora corporativa de Marca de Bankia, Silvia Bajo, i el conseller delegat del Valencia Basket, Paco Raga.

 

Ambdues parts han realitzat un balanç positiu dels quatre primers anys de vinculació i han fet públiques algunes de les novetats per a esta quinta temporada de col·laboració.

 

A més, en representació de Bankia, Jaime Casas i Silvia Bajo han realitzat l’entrega simbòlica d'un xec per valor de 30.000 euros a Paco Raga. Amb l'aportació econòmica de Bankia s'han realitzat una dotzena de clínics en els quals s'ha format a més d'1.100 entrenadors.

 

Per la seua banda, Paco Raga li ha entregat a Casas i Bajo una camiseta commemorativa d'este acte amb la llegenda “Bankia 2014-2019”, a la qual ha seguit una foto de grup amb els representants de Bankia, L’Alqueria del Basket i Valencia Basket, acompanyats pels equips aleví roig femení i aleví blau masculí del planter taronja.

 

 

 

“Prop del planter”

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló ha destacat que “Bankia volia estar prop del planter, dels seus entrenadors, dels joves que s'esforcen cada dia en els seus estudis i en l'esport i, per descomptat, d'este club que a poc a poc s'ha convertit en un referent nacional i internacional”.

 

“És un orgull per a nosaltres que la nostra entitat, Bankia, estiga amb vosaltres en les equipacions de joc perquè vosaltres representeu com ningú valors com a treball en equip, joc net, superació, sacrifici, compromís, esforç… valors que no només compartim, sinó que volem també difondre entre tots els joves valencians”, ha subratllat Jaime Casas.

 

Per la seua banda, Paco Raga ha volgut ressaltar que “per a Valencia Basket és una gran satisfacció treballar amb una entitat com Bankia que prioritza les seues accions en la transmissió de valors que tant entronquen amb la nostra forma de fer i pensar. I amb el nostre eslògan de Cultura de l'Esforç”.

 

“Per açò, ambdues entitats hem decidit continuar un any més la nostra relació amb la campanya que en el seu moment bategàrem com ‘Més que un Triple”, ha incidit el conseller delegat del club taronja.

 

Les iniciatives del programa ‘Més que un triple’ per a la temporada 2018/19 són les següents:

 

Ø  El teu Col•le en L’Alqueria. Una de les grans novetats per a este curs és este programa de visites desenvolupat pel Valencia Basket Club en L’Alqueria del Basket amb el patrocini de Bankia i que està dirigit a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana. L'objectiu és que els xiquets de la Comunitat Valenciana puguen, a més de conèixer L`Alqueria, rebre xarrades sobre els valors de l'esport i la Cultura de l'Esforç. El programa es desenvoluparà al llarg de tot el curs escolar.

 

Ø  Bankia, en les equipacions de L’Alqueria del Basket. L'entitat patrocinarà les equipacions de joc dels més de 550 xiquets de L’Alqueria del Basket. El logo de Bankia s'inserirà en totes les camisetes de joc en la part posterior superior, abans del nombre.

 

Ø  Targeta Valencia Basket Club de Bankia. En esta nova temporada comptarà amb més avantatges per als seus titulars, que voran recompensada la seua identificació amb els colors taronja amb descomptes directes en productes oficials del Valencia Basket o amb altres promocions especials que es donaran a conèixer més endavant.

 

L'essència es manté (es tracta d'una targeta sense comissions) i, també, la causa benèfica associada a esta targeta: donar un percentatge de l'import que es derive de cada compra a la Fundació Valencia Basket 2000.

 

Ø  Triple Solidari. Hi haurà una quinta edició d'esta iniciativa, però amb una important novetat. Per cada triple que anote el Valencia Basket durant la seua temporada, Bankia donarà 50 euros a la Fundació Valencia Basket 2000 per a invertir en la formació d'entrenadors d'escola i planter del club. A més, esta temporada, per primera vegada, es tindran en compte els triples anotats tant pel primer equip masculí com pel primer equip femení en els seus partits de competició oficial i s'elevarà l'aportació de Bankia fins als 40.000 euros.

 

“Estem molt contents de que el nostre marcador solidari estiga present en els partits de l'equip femení, unes esportistes que es van guanyar a pols l'any passat estar en la Lliga femenina de bàsquet, i que sumaran amb els seus triples molts més euros al nostre marcador”, ha destacat la directora corporativa de Marca de Bankia, Silvia Bajo.

 

A més, està previst que s'estenguen, tant als partits del masculí com del femení, les edicions especials del ‘Triple solidari’, pel qual cada triple anotat des del mig camp en els descansos dels partits, doblarà la seua aportació fins als 100 euros. En els quatre primers anys d'existència d'esta iniciativa, s'han anotat més de 2.400 triples que s'han convertit en més de 100.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket.


TAGS: