Jota Cuspinera va protagonitzar la tercera jornada de formació d’entrenadors

19/10/2018

València Basket va organitzar la seua tercera jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada, una xarrada que va tindre lloc en la pista 1 de L’Alqueria del Basket. Esta tercera edició tractà sobre “Presa de decisions en posicions interiors” i el seu protagonista va ser l'entrenador Jota Cuspinera.

 

La xarrada, va comptar amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat va ser vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

“Em pareix una idea genial. Millorem a través de la formació. Si nosaltres deixem d'evolucionar no podem ajudar a evolucionar als jugadors. A més és un procés continu, sempre hi ha coses noves que aprendre. De distintes persones es trauen distintes idees que aplicar” deia el protagonista sobre la formació d'entrenadors que du a terme València Basket.

 

Per un altre costat valorava el fet de que siga oberta a qualsevol entrenador. “Em torna a paréixer genial. Internet democratitza el coneixement, açò és el mateix. Estendre el coneixement és positiu. Encara que tots tinguem la mateixa base, cada persona és distinta, i a més si tots sabem el mateix ens obligarem a ser millors” explicava.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un mail sol·licitant-ho a prensa@alqueriadelbasket.com. 


TAGS: