B the travel brand buscarà davant de Baxi Manresa a un taronja per a anar-se'n de viatge al Carib

08/11/2018

El partit de la jornada 8 de la Lliga Endesa entre València Basket i el Baxi Manresa (dissabte 10, 20:30h, Fonteta, Movistar Esports) comptarà amb el patrocini de B the travel brand, que com a premi especial per a este partit regalarà un viatge al Carib. A més, l'agència de viatges es farà càrrec de l'animació d'este partit omplint el pavelló amb els seus aplaudidores, amb magnífics premis per als participants en els jocs dels temps morts i amb el llançament a les grades de regals de la seua marca.

 

Així serà el viatge

Un viatge per a dos persones al Carib de 9 dies i 7 nits en règim de tot inclòs, amb vol, hotel i trasllats. Les taxes hauran de ser pagades pels viatgers. Estan exemptes les dates considerades com a temporada alta (Nadal, Fi d'Any, Reis, Setmana Santa, ponts i del 15 de juny al 15 de setembre), el viatge hauràs de ser realitzat abans del 31 de maig de 2019.

 

Busquem els finalistes a través de Facebook!

En la vesprada de hui dijous es publicarà una pregunta en la pàgina oficial de Facebook del València Basket amb una pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada eixiran dos finalistes el divendres a les 17 hores.

 

Els requisits per a participar són, ser major d'edat, no haver sigut finalista d'un concurs organitzat pel club durant l'últim mes, ser capaç de contactar amb el club en l'hora següent a haver sigut triat com a finalista, en cas contrari passaríem al següent suplent.

 

Premi per als dos finalistes

Els dos finalistes competiran sobre el parquet de la Fonteta per emportar-se este magnífic premi en el descans entre el primer i el segon quart del partit ant el Baxi Manresa. El finalista que no es porte el viatge al Carib rebrà com a premi de consolació una caixa regal PlanB!

 

#SorollFonteta amb els aplaudidores de B the travel brand

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors personalitzats que B the travel brand ha preparat per a ajudar a millorar l'ambient en la tornada del bàsquet a la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del bot inicial fins a la botzina final. A més, durant els temps morts del partit es llançaran a les grades de la Fonteta centenars de regals de B The travel brand com a camisetes i motxilles.


TAGS: