José Garay: “L'aposta de Valencia Basket per la formació és un luxe”

08/11/2018

València Basket va organitzar ahir la seua quarta jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada, una xarrada que va tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Esta quarta edició va tractar sobre “La importància de la xafada en la carrera i el bàsquet” i el seu protagonista va ser l'especialista en el món del running i entrenador del CA Carnicas Serrano, José Garay.

 

La jornada, va ser oberta també per a atletes i amants del running. La xarrada, comptà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat va ser vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

“Crec que és un luxe que en esta ciutat tenim totes les persones que amem l'esport. Que al final Valencia Basket aposte per la formació dels entrenadors que són els que han de ser referents per als seus jugadors i que a més eixes formacions es puguen obrir a qualsevol ciutadà de la ciutat, són un autèntic luxe” deia el protagonista de la jornada.

 

“Estem en la ciutat del running i el bàsquet. València és ara com ara l'enveja a nivell nacional i estic convençut de que tenim moltes sinergies, moltes coses en comú. Estic convençut de que podem passar moltes coses a la pràctica del bàsquet perquè podem tindre millors jugadors” explicava sobre la xarrada.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un whatsapp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.


TAGS: