Actualització estat físic Rafa Martínez, Antoine Diot i Joan Sastre

09/11/2018

El capità de Valencia Basket, Rafa Martínez, ha completat el procés de recuperació de la intervenció a la qual va ser sotmès en el genoll dret el passat 5 de juny. Després de treballar en la seua posada a punt de manera individual i amb l'equip filial en els últims dies, Rafa començarà a entrenar amb normalitat al costat de la resta dels seus companys a partir del dilluns 12 de novembre.

 

El base Antoine Diot no ha referit durant el que portem de temporada molèsties de cap tipus en el genoll esquerre de la qual va ser operat al novembre de 2017. Diferents problemes musculars, l'últim d'ells un trencament fibrilar de grau 1 en els isquiotibials de la cama esquerra, li han impedit estrenar-se en la temporada 2018-19. Recuperat ja d'esta lesió muscular, el jugador internacional francès començarà a incorporar-se gradualment als entrenaments del primer equip masculí a partir del dilluns 12 de novembre.

 

Per la seua banda, Joan Sastre ha patit una recaiguda durant un dels entrenaments del procés de recuperació de la lumbàlgia aguda que el té allunyat de les pistes des del passat 10 d'octubre, pel que necessitarà més temps per a acceptar la càrrega habitual de treball i incorporar-se als entrenaments amb els seus companys.


TAGS: