Oklahoma City Thunder ja coneix L’Alqueria del Basket

09/11/2018

L’Alqueria del Basket, la major instal·lació del continent de bàsquet de formació, seguix consolidant-se també com una referència més enllà de les barreres europees.

 

En esta ocasió han sigut els escoltes d'Oklahoma City Thunder els que s'han presenciat en la instal·lació, per a comprovar de primera mà el potencial de L’Alqueria del Basket, com abans van fer els de Philadelphia 76ers, Sant Antoni Spurs, Cleveland Cavaliers, Pòrtland Trail Blazers i Brooklyn Nets, en dos ocasions.

 

Esta és per tant la sèptima visita d'una franquícia NBA que rep L’Alqueria, algo que reflectix la importància de la instal·lació en el país que alberga la millor lliga del món.

 

La relació amb la competició, a més, va més enllà tenint en compte l'organització del JR. NBA World Championship -Europe Training Camp el passat mes d'agost i les visites rebudes també per NBA EMEA i NBA Europa.

 

La franquícia d'Oklahoma City, va realitzar una visita guiada a la instal·lació per mitjà dels seus escoltes Ryan Lambert i Josh Fisher, que van voler conéixer tots els detalls de la instal·lació, demostrant una vegada més l'interés que susciten les seues múltiples possibilitats.


TAGS: