Isaval busca un taronja per a regalar-li la pintura per a tota la casa davant Turk Telekom Ankara

12/11/2018

El nostre patrocinador Pintures Isaval ha preparat una animació molt especial per al partit de la jornada 7 de la 7DAYS Eurocup que enfrontarà a l'equip taronja davant el Turk Telekom Ankara (dimecres 14, 20:45h, Fonteta, Teledeporte). Esta empresa valenciana busca a través d'un concurs en el compte oficial de Facebook del Club a dos aficionats disposats a competir en la Fonteta per portar-se tota la pintura necessària per a tornar a pintar tota la seua casa, omplirà els seients del pavelló amb els seus aplaudidors personalitzats i llançarà centenars de regals a les graderies.

 

Busquem finalistes per a guanyar la pintura per a tota la seua casa

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar als dos seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta entre el primer i el segon quart per a portar-se el premi que Isaval ha pensat per a este partit: 50 quilos de pintura, quantitat suficient per a tornar a pintar tota la teua casa.

 

A les 17:00 hores es realitzarà una publicació en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket amb una pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar dos finalistes que es donaran a conèixer a les cinc de la vesprada del dimarts. Els requisits per a participar són, ser major d'edat, no haver sigut finalista d'un concurs organitzat pel club durant l'últim mes i contestar la cridada del Club en l'hora següent a haver sigut triat com a finalista. En cas contrari, la condició de finalista passarà al següent suplent.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Pintures Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este encontre de la 7DAYS Eurocup. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté en la Fonteta quan la pilota es para. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com camisetes i pilotes de Pintures Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. I tampoc faltarà en la nit del dimecres el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.

 

El Racó de la Pintura es duplica

El Racó de la Pintura de Isaval, tot un clàssic de les prèvies dels encontres en la Fonteta, és un espai en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu. Com els nostres seguidors ja han pogut comprovar, a més de duplicar la seua aposta per Valencia Basket afegint el seu patrocini al nostre equip femení, Pintures Isaval també ha doblat el seu Racó de la Pintura, que ara es situa en dos espais diferents al costat de les portes d'accés a la Fonteta.

 

Sofà courtside de Puleva

Dos afortunats seguidors podran viure una experiència única en este partidàs davant el Turk Telekom Ankara des d'un sofà tapitzat amb els colors corporatius de Puleva que estarà col·locat a peu de pista en una de les millors ubicacions del pavelló, just enfront del set del nostre DJ. I tot açò mentre disfruten dels productes làctics d'esta marca.


TAGS: