Arriba el X Campus de Nadal del Valencia Basket

13/11/2018

Ja està obert el termini per a apuntar-se al X Campus de Nadal de València Basket, que se celebrarà del 26 al 29 de desembre en el Col·legi Iale de L’Eliana per a xics i xiques de 6 a 17 anys.

 

El preu anirà des dels 160 euros en pensió completa als 115 euros de mitja pensió. El Campus comptarà amb sessions d'entrenament específic, concursos de triples, tirs lliures, 3x3, lliga nocturna, a més d'una visita a L’Alqueria del Basket en la que els protagonistes podran entrenar amb una màquina de tir professional.

 

En les instal·lacions del col·legi Iale en l’Eliana

El Campus es du a terme en l'Iale Sports Center, un col·legi completament equipat que compta amb pavelló cobert, 2 pistes de basket, 3 de mini basket, 2 pistes de tenis i altres 2 de pàdel a més de residències masculina i femenina, infermeria amb servici de fisioteràpia 24h, menjador, sala de televisió i jocs i auditori.

 

Entrenaments especialitzats

Tots els xics i xiques assistents tindran entrenaments acords al seu nivell, dos al dia, i distingint segons la seua edat, sexe i nivell. Amb entrenadors de primer nivell que pertanyen a la pedrera i escola del València Basket, que els ajudaran a millorar en cada faceta del joc.

 

Dos modalitats

Tots els assistents podran triar el règim en què volen apuntar-se, amb possibilitat de pensió completa o de mitja pensió.

 

Eixida i retorn

Serà el dimecres 26 de desembre a les 9:00 hores des de L’Alqueria del Basket, en la C/Bomber Ramon Duart s/n 46013 València. El retorn serà el dissabte 29 de desembre, amb arribada a L’Alqueria del Basket a les 19:30 hores.

 

Forma de pagament

Per ingrés bancari: En el compte de Caixa Popular ES08-3159-0009-99-2342768922. Al fer l'ingrés s'indicarà el nom del niño/a i haurà d'enviar-se el resguard junt amb la fotocòpia del SIP i la inscripció degudament omplida per mail a campus@valenciabasket.com. També pot inscriure's via online en: inscripciones.alqueriadelbasket.com, omplint les dades i adjuntant fotocòpia del SIP i de l'ingrés bancari. Per a pagament en efectiu i entrega de documentació en mà: Poden dirigir-se a les oficines de L’Alqueria del Basket, de dilluns a divendres, de 09:30 hores a 14:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores.

 

Arxius Adjunts:

- Tríptic:  https://bit.ly/2Qs7daY


TAGS: