Arriba la tercera edició de l’Escola de Nadal de Valencia Basket

13/11/2018

València Basket posa en marxa la tercera edició del seu Escola de Nadal, una oportunitat molt especial per als més menuts de poder disfrutar del bàsquet també durant les vacacions nadalenques.

 

L’Alqueria del Basket serà la seu per a esta activitat que es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Des de les 9h fins a les 18h tots els xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys podran disfrutar d'entrenaments, jocs, concursos de tir i moltes sorpreses en unes jornades que serviran per a fomentar la pràctica de l'esport i continuar desenrotllant els valors de Cultura de l'Esforç.

 

La inscripció pot ser completa, participant durant tots els dies mencionats, o bé es pot triar dies solts segons disponibilitat. El preu serà de 190 euros en la primera opció si s'opta pels dies complets i de 110 si s'opta només pels matins. D'altra banda, el dia solt costarà 18 euros el matí, i 30 euros el dia complet.

 

Els interessats hauran de fer l'ingrés bancari en el compte de Caixa Popular: ES29-3159-0009-9623-39424422 indicant el nom del xiquet o xiqueta. Podrà formalitzar-se la inscripció per mail a campus@valenciabasket.com, enviant el resguard junt amb la fotocòpia del SIP i la inscripció omplida. També via online, en inscripciones.alqueriadelbasket.com, adjuntant també fotocòpia del SIP i resguard bancari després d'introduir les dades. La inscripció ja està oberta, i per a això la documentació també pot entregar-se en mà en L’Alqueria del Basket de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 20h.

 

València Basket reforça el seu objectiu de fomentar la pràctica del bàsquet en la societat valenciana, i oferirà novament una bonica oportunitat de poder disfrutar-ho en dates tan assenyalades. Sempre amb l'al·licient que l'activitat es duga a terme en la casa del bàsquet base a nivell europeu.


Tríptic informatiu - https://bit.ly/2qIb48K


TAGS: