Valencia Basket posa en valor el suport de l'Obra Social “La Caixa” en el programa One Team

14/11/2018

Valencia Basket ha escenificat esta nit en el partit de la 7DAYS Eurocup davant el Turk Telekom Ankara la seua gratitud i reconeixement a l'Obra Social “La Caixa” pel seu imprescindible suport per a portar endavant les iniciatives desenvolupades dins de One Team. Des que en 2011 Valencia Basket entrara en el programa de responsabilitat social de Euroleague Basketball, sempre ha comptat amb la col·laboració de l'Obra Social “La Caixa” per a emprar la pràctica del bàsquet com a vehicle per a promoure el benestar i la concòrdia social amb diferents grups en risc d'exclusió.

 

En el segon quart del partit davant els turcs, el president de Valencia Basket Vicente Solá li ha entregat al director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, una camiseta de joc del nostre equip amb el nom One Team, un esment a La Caixa i la durada fins al moment de la vinculació entre ambdues entitats (2009-2019).

 

CaixaBank es va unir a la família de col·laboradors del Valencia Basket fa deu anys i des d’eixe moment ha prestat el seu suport al Club taronja tant com un dels principals patrocinadors del primer equip masculí com finançant els projectes de One Team del Valencia Basket a través de l'Obra Social La Caixa. Des d'esta temporada, també s'han posat al costat del primer equip femení, per la qual cosa l'entitat bancària manté els seus suports habituals en el pavelló de la Font de Sant Luis tant en els partits del primer equip masculí com en els de el quadre femení en la Liga Dia.


TAGS: