Ponsarnau: "Rafa Martínez és un jugador molt especial i ha trencat barreres"

14/11/2018

L'entrenador taronja va valorar el partit, “el partit ha començat amb la consciència que juguem contra un bon equip. Les dues faltes a Dubi han sigut un hándicap però Tobey ha donat un relleu sòlid. Ells juguen amb espais i avantatges, nosaltres érem agressius però ells es passaven ve la pilota. La por de no controlar els cantons ha fet estar no consistents. Hem decidit canviar la defensa. El nostre ritme ens ha donat els 50 punts”.


Sobre el segon període, “en la segona part algunes coses ens podien fer entrar en nervis per matisos defensius, hem intentat ajustar, i ells han trobat al cantó alguna vegada més, però el ritme alt que ens dóna entrenar bé ens ha fet veure que el partit podia ser nostre”


Sobre Rafa Martínez, “Rafa per a qualsevol que ha treballat amb ell sap que és un jugador molt especial, la qual cosa ajuda al clima d'un equip… el pla era que estava per a fer la roda, però ha entrenat bé i s'ha vist en la barrera de trencar la lesió i hem dit, a jugar. Rafa ha passat pel quiròfan i sempre es requereix un temps, i durant la setmana ha trencat la barrera de la lesió”.


TAGS: