Grups i horaris per a la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa en L’Alqueria

15/11/2018

L’Alqueria del Basket, la casa del bàsquet europeu de formació, acollirà la fase prèvia de la pròxima Minicopa Endesa entre el 7 i el 8 de desembre. Allí, setze equips infantils -en representació dels clubs de la Lliga Endesa- competiran per aconseguir una de les sis places en la fase final del torneig que es disputarà a Madrid amb motiu de la Copa del Rei (14-17 de febrer de 2019). Per a esta cita definitiva estan ja classificats el Real Madrid, com a vigent campió, i el Movistar Estudiants, que actuarà com a amfitrió després d'imposar-se en una eliminatòria prèvia al Montakit Fuenlabrada.

 

Els equips participants en esta fase prèvia han sigut distribuïts en quatre grups de quatre conjunts que jugaran en format de lliga regular a una volta (3 jornades). Les sis places en lliça per a la fase final s'atorgaran de la manera següent:

- Es classificarà el líder de cada un dels quatre grups una vegada conclosa la fase regular.

- Les dos places restants es decidiran en les eliminatòries directes que disputaran els segons classificats el dissabte 8 de desembre: 2n Grup A contra 2n Grup B i 2n Grup C contra 2n Grup D.

 

L'entrada a tots els partits serà gratuïta. Esta serà la quarta vegada en la història de la Minicopa Endesa que els equips hauran d'aconseguir la seua classificació per a la fase final a través d'una ronda prèvia en què intervenen tots els clubs de la Lliga Endesa. Este format es va utilitzar per primera vegada en la temporada 2015-16 en una edició celebrada a Saragossa. Posteriorment, en la campanya 2016-17, la fase prèvia es va disputar en Fuenlabrada i Madrid, mentres que la passada temporada va tindre lloc en L’Alqueria del Basket a València. Més de 5000 persones van presenciar eixa edició en la instal·lació al llarg de la competició.


Grups i horaris


TAGS: