Ángel Jareño: “L'exemple de L’Alqueria s’hauria d'estendre en altres clubs”

16/11/2018

València Basket va organitzar ahir la seua quinta jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada, una xarrada que va tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Esta quinta edició va tractar sobre la “Construcció d'una pressió en tot el camp rere cistella o rebot defensiu” i el seu protagonista va ser l'entrenador de dilatada experiència en les banquetes de màxim nivell, Ángel González Jareño. La xarrada, va comptar amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat va ser vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

“Em pareix una idea fantàstica i s’hauria d'estendre l'exemple en altres clubs perquè els entrenadors són fonamentals en la formació dels més xicotets, i com més sàpien i més puguen ensenyar, millor serà la formació dels nostres xicotets jugadors” va comentar el protagonista.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un whatsapp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.


TAGS: