Maria Bettencourt, doble partit amb Portugal

16/11/2018

Encara que la Liga Dia es detinga este cap de setmana, no hi haurà descans per a Maria Bettencourt. La jugadora portuguesa, com és habitual, tornarà a tindre protagonisme amb el seu país, afrontant un doble enfrontament internacional que s'iniciarà demà. Els dos partits són classificatoris per a l'Eurobasket de Sèrbia i Letònia 2019.

 

Per a començar, l'equip portugués s'enfrontarà demà a les 19h a Israel com a local, tractant d'estrenar el caseller de victòries del seu grup. Maria Bettencourt, ve de ser la jugadora més destacada de l'última jornada, brillant amb 24 punts a pesar de la derrota del seu equip.

 

Els partits continuaran per a la nostra jugadora dimecres que ve. Ací, en esta ocasió com a visitant, Portugal es mesurarà a Gran Bretanya, segon classificat del seu grup. El partit es disputarà a les 20h a Manchester. L'equip portugués ja va estar prop de sorprendre en el partit disputat en la península, caient només per 8 punts (56-64).

 

A la finalització dels dos partits, Bettencourt s'incorporarà novament a la dinàmica del club per a afrontar la sèptima jornada de la Lliga Dia, visitant a Embutidos Pajariel Bembibre. Els interessats a seguir la progressió de la jugadora, podran veure els partits per streaming a través del canal youtube de FIBA.

 

 


TAGS: