Ponsarnau: “Sense resposta anímica, ens hem anat derrotant durant el partit”

17/11/2018

L'entrenador de Valencia Basket ha assenyalat després de caure en la pista del Iberostar Tenerife que “només identificar a nivell personal que hem sigut un equip sense capacitat de resposta anímica, ens hem anat derrotant durant el partit i totes les coses tàctiques que puguem dir són insignificants. Ells ens han creat molts problemes a un dels nostres potencials que és el joc interior i no hem sabut jugar contra açò. Parlar de coses d'atac no té sentit perquè ens han ficat 100 punts”.

 

Ponsarnau assenyalava que “en el primer quart hem tornat al partit però no per joc ni per consistència ni per confiança ni per defensa ni per atac, sinó per un moment d'inspiració de Sergi García que ha sigut un poc engany. Després amb el canvi de pla defensiu a curt termini ens ha anat bé però així nosaltres no som bons. I el Iberostar Tenerife ha anat llegint com atacar-nos i ens ha esmicolat”

 

El tècnic taronja no va deixar d'assenyalar que “hem tingut uns condicionants que no hem sabut portar. Que als dos minuts de l'escalfament Rafa Martínez rellisque ha causat un estrès en l'equip que m'ha sorprès i no he sabut portar-ho. Els jugadors estaven amb la convicció que no es podia jugar. I el nostre pla defensiu no es podia dur a terme tal com estava la pista. Com a conseqüència hem hagut de canviar el pla de partit i era un en el qual nosaltres som dolents. No tenim la qualitat per a esperar, per a no haver de moure'ns. I estàvem amb molts dubtes perquè no ho teníem assumit, no ho tenim entrenat. A pesar que açò ens ha posat en una situació complicada, no té excusa com hem afrontat el partit. Felicitar al Iberostar Tenerife, que ho ha fet molt bé”.


TAGS: