La Liga Dia torna amb un altre partit a domicili

19/11/2018

La Liga Dia torna després de setmana de parada per finestres FIBA perquè València Basket torne a afrontar un partit a domicili que li permetria allargar el seu bon moment de forma, després d'haver vençut en els seus tres últims partits i haver aconseguit la sexta posició en la taula.

 

El rival, esta vegada, Embutidos Pajariel Bembibre, un equip que tampoc ha tingut un inici fàcil de temporada. L'equip de Lleó acumula a estes altures dos victòries i 4 derrotes, encara que és un balanç enganyós. 7 punts és la màxima diferència per la qual el rival de València Basket ha caigut esta temporada. Han competit en tots els seus partits, incloent equips de la zona noble com RPK Araski i IDK Gipuzkoa. A més, ve en bona dinàmica després d'imposar-se en Ferrol la passada jornada.

 

Les de Rubén Burgos per la seua banda, arriben després de tres victòries consecutives amb la millor ratxa de la competició, sense tindre en compte als dos líders invictes. De moment, València Basket només ha caigut una vegada a domicili, va ser en la seua visita a Gernika, després de dos pròrrogues, precisament un dels líders de la competició.

 

El partit, a més, portarà un nou retrobament. En este cas, ho protagonitzarà Victoria Llorente. L'ala pívot italiana, tornarà a encreuar-se sobre el parquet amb dos de les seues excompanyes en Gernika, María Pina i Anna Gómez. Esta vegada com a rivals.

 

Un altre dels atractius serà Joy Adams. La jugadora americana de València Basket arriba en un gran moment i amitjana 20 de valoració en els últims dos partits. Les taronja volen la quarta consecutiva.

 


TAGS: