Marina Lizarazu visita a l’equip femení

20/11/2018

El de hui no ha sigut un entrenament qualsevol per a València Basket. Les jugadores de Rubén Burgos han rebut una visita molt especial. Marina Lizarazu s'ha presenciat en la sessió. La base madrilenya, que continua amb el seu procés de recuperació, continua evolucionant.

 

“Estic bé. És un procés lent i ho sabia des que es va conéixer l'abast de la lesió, però estic bé, es veu la progressió a poc a poc i cada dia estic fent un treball diferent” comptava.

 

La jugadora, va saludar les seues companyes, que la van rebre amb els braços oberts. “Tenia moltes ganes. Tinc ganes ja de tornar per a poder fer part de la recuperació ací, veure-les a elles jugar i entrenar. La veritat és que és un dia especial per a mí” relatava.

 

Finalment, la jugadora va analitzar el gran rendiment de les seues companyes durant les últimes jornades. “Les veig en un bon moment, crec que estan progressant a poc a poc, començant a conéixer-se entre elles i jugant molt bé. L'últim partit va ser una victòria molt important i tant de bo que seguisca així” desitjava.


TAGS: