Primitivo Roig celebra la setmana de la salut bucodental en L’Alqueria

20/11/2018

En el seu afany per col·laborar amb la casa del bàsquet base europeu i reafirmant la seua ampliada col·laboració amb la mateixa, la Clínica Dental Primitivo Roig, ha celebrat esta setmana en L’Alqueria del Basket la setmana de la salut bucodental.

 

Amb motiu de la mateixa, l'equip de la Clínica Dental s'ha desplaçat fins a la instal·lació per a realitzar una revisió de salut oral als jugadors i jugadores més jóvens de la instal·lació, a partir dels 6 anys d'edat.

 

L'objectiu no era un altre que comprovar la correcta salut dental dels xiquets i xiquetes, que després de la revisió, han rebut una carta genèrica amb la informació més rellevant de la mateixa a més d'un xicotet obsequi per part de la Clínica.

 

Primitivo Roig, col·laborador del club que ha ampliat el seu suport a les categories de formació, reafirma d'esta manera la seua aposta també pels més menuts. “Valencia Basket és un exemple en molts aspectes i ara també en matèries de salut bucodental. Ja cuidàvem del somriure dels jugadors dels primers equips, i és un orgull fer-ho ara també del Planter i Escola” declarava.


TAGS: