Williams anima la tornada a la Fonteta davant de Delteco GBC

22/11/2018

Nostre patrocinador Williams ha preparat una animació molt especial per al partit de la jornada 9 de la Liga Endesa que enfrontarà a l'equip taronja davant del Delteco GBC (dissabte 24, 20:30h, Fonteta, Movistar). Repartiment d'aplaudidors, jocs per als aficionats amb productes de Williams i repartiment de merchandising com a elements clau.

 

Aplaudidors per a augmentar el soroll

La Fonteta s'omplirà d'aplaudidors per a poder augmentar el soroll en l'animació. La imatge de Williams, acompanyada d'una imatge icònica de València Basket en la seua altra cara, servirà com a al·licient per a ajudar a fer que uses l'aplaudidor a la cerca del so que ens acompanye a la victòria.

 

Jocs i regals

Atent, perquè només per assistir a la Fonteta podràs ser seleccionat pels nostres voluntaris com els encarregats d'eixir a jugar.

 

El Racó de Pinturas Isaval es duplica

Tot un clàssic de les prèvies de les trobades en la Fonteta, és un espai en què els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, davall la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu. Com els nostres seguidors ja han pogut comprovar, a més de duplicar la seua aposta per València Basket afegint el seu patrocini al nostre equip femení, Pinturas Isaval també ha doblegat el seu Racó de la Pintura, que ara s'ubica en dos espais diferents junt amb les portes d'accés a la Fonteta.

 

Luanvi animarà la Marató València Trinidad Alfonso

De cara a la marató, Luanvi repartirà regals sobre la Ciutat del Running animant a eixir a animar diumenge que ve 2 de desembre. Hora d'animar!


TAGS: