Rubén Burgos: “Bembibre ens va a exigir el nostre 100%”

23/11/2018

L'entrenador de València Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 7 de la Liga Dia, en la que l'equip taronja es mesurarà a Embutidos Pajariel Bembibre (diumenge 25, 18.15 hores, Bembibre Arena, Canal FEB) i hi ha assenyalat que “hem aprofitat per a treballar coses de l'equip, enriquir-nos en treballs bàsics. L'equip ha treballat bé, en els últims dies ja hem treballat pensant en Bembibre que és un rival que ens va a exigir el 100% per a aconseguir la victoria” deia.

 

Sobre el rival, el tècnic valorava que “des de l'Open Day elles han mostrat molt bon nivell, amb una defensa molt agressiva, forcen moltes pèrdues, tenen molt ritme i hem de tindre controlades a les seues tiradores exteriors i la versatilitat dels seus interiors també”.

 

Finalment, Rubén Burgos recupera per al partit a Tamara Abalde, que ha complit els terminis en la seua recuperació. “Ha treballat pràcticament al 100% amb la plantilla. Els últims dies les sensacions són bones i podrem comptar amb ella de cara al partit” comentava.


TAGS: