Valencia Basket reprén la Lliga Dia buscant el quart triomf

25/11/2018

Valencia Basket afronta la sèptima jornada de la Liga Dia amb la confiança que donen els tres triomfs consecutius aconseguits abans de la parada per les finestres FIBA. Embutidos Pajariel Bembibre serà el rival (diumenge 25, 18:15 hores, Bembibre Arena, Canal FEB) en la segona prova a domicili seguida per a les taronja.

 

Rubén Burgos analitza el partit

El tècnic ha valorat el partit assenyalant que “hem aprofitat per a treballar coses de l'equip, enriquir-nos en treballs bàsics. L'equip ha treballat bé, en els últims dies ja hem treballat pensant en Bembibre que és un rival que ens va a exigir el 100% per a aconseguir la victoria” deia.

 

Sobre el rival, el tècnic deia que “des de l'Open Day elles han mostrat molt bon nivell, amb una defensa molt agressiva, forcen moltes pèrdues, tenen molt ritme i hem de tindre controlades a les seues tiradores exteriors i la versatilitat dels seus interiors també” deia.

 

Torna Abalde, Esther Díaz és dubte

Marina Lizarazu seguix el seu procés de recuperació per a tornar a estar al més prompte possible amb la resta de l'equip. Tamara Abalde per la seua banda, ha complit els terminis i tornarà a estar disponible com assegurava Rubén Burgos. “Ha treballat pràcticament al 100% amb la plantilla. Els últims dies les sensacions són bones i podrem comptar amb ella de cara al partit” deia. Esther Díaz per la seua banda, arrossega un xicotet problema muscular en el bessó i perilla la seua participació en el partit.

 

El rival: Embutidos Pajariel Bembibre

Embutidos Pajariel Bembibre és un altre dels equips que tampoc ha tingut un inici fàcil de temporada. L'equip de Lleó acumula a estes altures dos victòries i 4 derrotes, encara que és un balanç enganyós. 7 punts és la màxima diferència per la qual el rival de València Basket ha caigut esta temporada. Competint en tots els seus partits, incloent equips de la zona noble com RPK Araski i IDK Gipuzkoa. A més, ve en bona dinàmica després d'imposar-se en Ferrol la passada jornada. La dupla formada per la veneçolana Roselis Silva i la russa Julia Gladkova, lidera l'atac. La base amitjana 16 de valoració i la ràfol 13 punts per partit.

 

Bettencourt, de volta

La portuguesa s'ha incorporat a l'equip després de dos bones actuacions amb la seua selecció nacional en partits classificatoris per a l'Eurobasket 2019. Les luses van aconseguir la seua primera victòria, amb una gran actuació de l'escolta, que se'n va anar fins als 16 punts.

 

Retrobament sobre el parquet

María Pina i Anna Gómez es trobaran amb una cara coneguda. Victòria Llorente, amb la que van compartir dos i una temporada respectivament en Gernika abans de fitxar per València Basket, és una de les més destacades en l'equip de Lleó, amb el que està amitjanant 12.6 punts per trobada.

 

Segueix el partit en…

Televisión

Canal FEB

 

 

Radio

Dial

Internet

Radio Esport

91.4

http://radioesport914.com/

CV Radio

94.5

http://www.cvradio.es/

 

Plantilles

 

PLANTILLA VALENCIA BASKET

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

2

Tinara Moore

EEUU

Pívot

1.90

4

Anna Gómez

España

Base

1.78

6

Irene Garí

España

Alero

1.85

11

Tamara Abalde

España

Ala-Pívot

1.90

12

Rebeca Cotano

España

Ala-pívot

1.85

13

Meiya Tirera

Malí

Pívot

1.88

16

Maria Bettencourt

Portugal

Escolta

1.73

17

María Pina

España

Alero

1.89

24

Joy Adams

EEUU

Alero

1.80

32

Jori Davis      

EEUU

Escolta

1.75

 

Lesión

 

 

 

9

Marina Lizarazu

España

Base

1.72

 

Duda

 

 

 

10

Esther Díaz

España

Escolta

1.70

Rubén Burgos

Entrenador

 

PLANTILLA EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE

Nombre

Nacimiento

Posición

Alt.

1

Melita Emanuel Carr

Gran Bretaña

Escolta

1.74

5

Victoria Llorente

Italia

Ala-Pívot

1.84

7

Alejandra Quirante

España

Base

1.67

10

Laura Herrera

España

Ala-Pívot

1.90

12

Heleen Karin Nauwelaers

Bélgica

Alero

1.80

13

Ndeye Amy Syll

Senegal

Pívot

1.97

21

Roselis Silva

Venezuela

Base

1.66

31

Jenna Joy Smith

EEUU

Pívot

1.91

32

Julia Gladkova

Rusia

Alero

1.85

 

Pepe Vázquez

 

Entrenador

 

 

 

ÀRBITRES: GOMEZ LUQUE, JAIME - MARTINEZ ESTOPIÑAN, FERNANDO - GOMEZ HERNANDEZ, AITOR


TAGS: