Canvis d’horari per a Valencia Basket en la Liga Dia

27/11/2018

La Liga Dia ha canviat els horaris de diverses de les pròximes jornades, afectant alguns d'eixos canvis als partits de València Basket. L'equip de Rubén Burgos, que buscarà el diumenge a les 20h en la Fonteta el seu quint triomf consecutiu en la competició davant de Nissan Al-Qázeres Extremadura, veu modificats alguns dels seus pròxims enfrontaments.

 

El primer d'ells és pròxim en el calendari. El partit en terres catalanes davant de Cadi La Seu corresponent a la jornada 9, es disputarà finalment el divendres dia 7 de desembre, a les 21h. L'altre partit que varia la seua data al desembre, és el de la jornada 11 davant RPK Araski. L'equip amfitrió de la Copa de la Reina rebrà a València Basket finalment el divendres 21 de desembre a les 19h.

 

Fins a tres partits més modifiquen el seu horari, començant pel de la jornada 17. En ella, València Basket rebrà a IDK Gipuzkoa finalment el diumenge 27 de gener, a les 18h. El mateix horari tindrà el partit de la jornada 19, davant de Snatt’s Femení Sant Adrià també en la Fonteta. El partit es disputarà el 10 de febrer, a les 18h. Finalment, València Basket rebrà a Cadi La Seu en la Fonteta també el dia 10 de març a les 18h.

 

L'equip de Rubén Burgos continua creixent i s'ha assentat en la sexta plaça de la classificació, i no coneix la derrota des de la tercera jornada.


TAGS: