El Calendari Solidari 2019 del Valencia Basket i el CPCI Cruz Roja ja té portada

28/11/2018

El calendari solidari de l'any 2019 que els jugadors i jugadores del Valencia Basket han realitzat per quinta temporada consecutiva al costat dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València ja està en la impremta i estarà disponible en pròximes dates. Però com a primera mostra, hui desvetlem la portada del calendari de 2019. Per a la primera edició en la que participen de manera conjunta els primers equips masculí i femení s'ha triat un disseny en el qual apareixen els germans Abalde al costat dels alumnes que estan en el seu últim any en el CPCI Cruz Roja.

 

L'objectiu d'este projecte és ajudar al Col·legi a recaptar fons per a poder cobrir les diferents necessitats del centre educatiu. El Calendari tindrà un preu de cinc euros i es distribuirà a través dels pares i mares del col·legi en el propi centre i en l'anell de distribució de la Fonteta durant els partits de desembre del Valencia Basket en la Fonteta. També es podrà trobar en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket, en Actua Decor i on-line en la web de Yojimbo Còmics des del moment que es pose a la venda.

 

Les fotos de la sessió per a este Calendari Solidari 2019 han corregut de nou a càrrec de Manuel Martin, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio.


TAGS: