Joy Adams: “Va a ser un partit molt especial”

28/11/2018

El del diumenge a les 20h en la Fonteta no serà un partit més per a Joy Adams. La jugadora de València Basket, es mesurarà al seu equip de la passada temporada, Nissan Al-Qázeres Extremadura. La aler taronja es retrobarà amb diverses companyes en el que serà un partit diferent i emotiu.

 

“Va a ser molt especial per a mi tornar a veure les meues companyes de l'any passat. Tinc moltes ganes que arribe el partit. Òbviament jugaré per a guanyar, però és bonic veure cares familiars” reconeixia.

 

L'americana, molt en forma en els últims partits, té clar com serà l'enfrontament de diumenge que ve. “Crec que serà un partit d'alta intensitat perquè ambdós equips intentaran guanyar al màxim, ambdós lluitaran per la victòria i serà molt competit” analitzava.

 

Finalment, opinava sobre una plantilla que ha patit nombrosos canvis respecte a la temporada passada. “Hem estat veient vídeo de les noves jugadores que tenen, òbviament tenen tres jugadores importants que han estat en esta lliga molt de temps. La base, les escoltes, han jugat molt juntes i hem de saber parar-les si volem guanyar el partit” reconeixia.

 

Un partit entre dos equips amb inicis semblants que arriben amb bones sensacions per a mesurar-se en una Fonteta que una vegada més recolzarà a les seues per a aconseguir la segona victòria a casa.


TAGS: