Miriam Forasté: “L'ambient a València era espectacular”

29/11/2018

El diumenge, a les 20h, Valencia Basket rebrà a Nissan Al-Qázeres Extremadura en la Fonteta. Per a Miriam Forasté no serà la primera vegada. La jugadora catalana va viure una temporada molt especial a València, formant part del Ros Casares campió de l'Eurolliga.

 

“Tinc molt bon record, una temporada molt bonica, la primera que me n'anava fora de ma casa. Va ser molt emocionant per tot el que aconseguim, un gran equip en què per sort vaig poder compartir un any d'entrenaments amb jugadores molt bones” explicava.

 

L'ambient aquella temporada va ser increïble. “Recorde perfectament l'ambient que vivíem ací cada partit. Serà especial tornar, l'afició sempre estava molt entregada, inclús amb les que jugàvem menys habitualment. Va ser molt bonico”.

 

A la jugadora no li sorprén la resposta de la gent amb la volta del bàsquet femení de màxim nivell. “Recorde els nostres partits allí amb un ambient espectacular. Va ser molt bona notícia quan es va saber que es tornava a Lliga Femenina. És molt bo per a la Lliga en general comptar amb un pavelló així, amb un ambient com eixe”.

 

Respecte al partit, Forasté espera un enfrontament complicat. “Va a ser un partit molt difícil. Nosaltres comencem amb partits complicats i ara ja ens estem enfrontant a rivals més directes. Hem d'aprofitar la dinàmica guanyadora en què venim, d'anar creixent, i intentar mantindre que no serà res fácil”. I és que el bon moment de València Basket no passa desapercebut. “Sabem que és un equip amb jugadores de molta experiència, molt bon equip, ho estan demostrant. Coneixem molt bé les jugadores, serà un enfrontament de tú a tú” analitza.

 

Finalment, tornar a veure a Joy Adams és un al·licient. “Per a nosaltres també és molt especial. És molt bona jugadora i com a persona encara més. Va ser un bon any junt amb ella i tenim moltes ganes de tornar-la a veure, no tant de jugar contra ella” bromejava la protagonista.


TAGS: