Delikia animarà el partit davant Nissan Al-Qázeres Extremadura

29/11/2018

El partit de la jornada 8 de la Liga Dia entre Valencia Basket i Nissan Al-Qázeres Extremadura (diumenge 02, 20:00h, Fonteta, Teledeporte) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de DELIKIA. La companyia es farà càrrec de l'animació d’estre enfrontament.

 

Busquem 4 finalistes en Facebook per a guanyar 2 escapades romàntiques!

Delikia vol que dos persones se'n vagen molt molt feliços del partit del diumenge, per això busca en xarxes a 4 finalistes per a jugar-se 2 premis molt llépols, una escapada romàntica valorada en més de 300 euros en l'Hotel Sol i Mar de Calpe. L’escapada inclou una nit en habitació doble i en règim d'allotjament i desdejuni, un circuit termal per a dos persones i un esmorzar en el Restaurant Gastronòmic Abbis.

 

Com optar al premi?

En la vesprada del dijous, en la pàgina de Facebook del València Basket, es farà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a la dita pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. El divendres a les 16h coneixerem els 4 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells li'ls manarà un missatge privat en el propi Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats. Els 4 finalistes, junt amb un acompanyant cada u, es jugaran el premi el diumenge durant el partit. Molta sort!

 

Regal de camisetes durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Cents de camisetes es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit.

 

Aplaudidors en les grades

L'equip femení busca la segona victoria en casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja més que mai. Sempre que es facen sentir i ajuden a les xiques, Valencia Basket posarà a disposició dels seus aficionats 3000 aplaudidors en les portes del pavelló.

 

De nou cada triple anotat sumarà en el Marcador Solidari, que ja reflectix la xifra de 10.650 euros com resultat dels 212 triples anotats pels jugadors taronja dels primers equips masculí i femení després dels primers nou partits de la temporada.

 

Regals d'IMED

L'hospital, col·laborador del club, també vol fer un regal als aficionats. Durant el partit, un afortunat guanyador es portarà en els temps morts dos sessions de fisioteràpia gratuïtes en la instal·lació.

 

Activitats en l'anell

Hi haurà punts d'animació en l'anell del pavelló durant els instants previs als dos partits. Pintures Isaval s'encarregarà de pintar cartells d'animació per als aficionats que vullguen usar-los per a recolzar les xiques durant la trobada. D'altra banda, els aficionats que ho desitgen podran adquirir la loteria de Nadal del club i la botiga oficial estarà oberta amb els packs de Nadal a disposició dels interessats.


TAGS: