Valencia Basket obri el seu stand en la Fira del Corredor de la Marató València Trinidad Alfonso EDP

29/11/2018

Un any més, Valencia Basket comptarà amb un stand propi en Expo Deporte València, la fira del corredor de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que des de demà a les 8:30h del matí estarà instal·lada en l'edifici del Museu Príncep Felipe i el Hemisfèric amb motiu de la celebració el diumenge de la Marató.

 

Este punt de trobada per als components del Valencia Basket Running Team i per als amants de l'atletisme popular en general estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la fira del corredor: divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, en horari ininterromput de 08:30h a 21:30h. A este stand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a arreplegar els seus dorsals i les “borses del corredor” per a la carrera del diumenge.

 

A més totes les persones que es passen pel stand del Valencia Basket es trobaran amb múltiples activitats, sortejos, promocions i una botiga mòbil en la qual podran adquirir els productes del catàleg de Valencia Basket, loteria del Club i entrades per al partit que l'equip femení juga el diumenge 2 davant el Nissan Al-Qázeres Extremadura a les 20:00 hores en la Fonteta. Tots els participants que s'aventuren a llançar a la cistella instal·lada en el stand des dels punts marcats es portaran un regal. I simplement per omplir un formulari i dipositar-ho en una urna, podran entrar en el sorteig de tres camisetes firmades, a triar entre el primer equip masculí o el femení.

 

Visites il·lustres al nostre Stand

A més dels corredors, esportistes i curiosos que passaran al llarg dels dos dies per l'espai taronja en Expodeporte València, no faltarà la presència activa del Valencia Basket en el mateix. Les primeres plantilles masculina i femenina al complet passaran per allí acompanyades pels seus respectius cossos tècnics demà divendres 30 de novembre a partir de les 11:00 hores. No deixes passar l'oportunitat de que et signen els pòsters que trobaràs en el propi stand taronja. I la nostra simpàtica mascota PAM estarà fent les delícies dels més xicotets el divendres de 17h a 20h i el dissabte de 12h a 14h i de 17:30h a 20h.

 

VBRT en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

Més de 130 corredors del Valencia Basket Running Team estaran presents en la Marató València Trinidad Alfonso EDP i en la 10K València Trinidad Alfonso que comencen a les 8:30 hores del matí del diumenge 2 de desembre, la qual cosa converteix un any més al VBRT en un dels clubs més representats en la carrera. I per a ells haurà preparada des de les set i mitja del matí del dia de la carrera una carpa hospitality en el pis un del pàrquing de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb guardarropía, assistència al corredor i servei post-carrera per a tots els membres del Running Team. Allí es realitzarà la tradicional foto de família amb tots els nostres corredors que van a prendre part en la Marató i en la 10K.


TAGS: