Els partits de la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa, per streaming

29/11/2018

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa, que es disputa entre el 7 i el 8 de desembre a València, es podrà seguir en els canals oficials de l'ACB en YouTube i Facebook, a més de les xarxes socials de València Basket i la web de Superdeporte, www.superdeporte.es

 

L’Alqueria del València Basket acollirà entre el 7 i el 8 de desembre la ronda prèvia de la Minicopa Endesa. En ella, 16 equips infantils jugaran per unir-se a Real Madrid (vigent campió) i Movistar Estudiants (amfitrió) en la fase final que es disputarà durant la Copa del Rei de Madrid 2019 (14-17 de febrer). Fins a huit partits de la ronda de classificació, tots els que es juguen en la pista central, es podran seguir en directe en YouTube i Facebook a través dels perfils oficials de l'ACB i de Valencia Basket. A més, tots els partits estaran disponibles en diferit en el canal de l'ACB en YouTube. El streaming dels enfrontaments també es pot seguir en la web de Superdeporte.

 

Les retransmissions d'esta fase prèvia comptaran amb una realització més completa, ja que es comptarà amb tres càmares i sistema de repeticions. Els directes començaran el divendres 7 de desembre a les 10:30 amb el Barça Lassa - Tecnyconta Zaragoza i acabaran el dissabte 8 a les 20:15 amb l'última de les eliminatòries que classifiquen directament per a la fase final de Madrid, seguida per la cerimònia d'entrega de premis. La ronda prèvia es disputarà en quatre de les pistes de què disposa L’Alqueria i l'entrada a tots els partits serà completament gratuïta.

 

Totes les retransmissions en directe de la Minicopa Endesa en YouTube i Facebook:

 

Divendres 7 de decembre

10:30 h. Barça Lassa – Tecnyconta Zaragoza

12:30 h. Valencia Basket – Catalana Occident Manresa

17:00 h. Divina Seguros Joventut – Herbalife Gran Canaria

19:00 h. Valencia Basket – Cenor Obradoiro CAB

 

Dissabte 8 de decembre

10:30 h. Iberostar Canarias – Fundación 5+11 Baskonia

12:30 h. Valencia Basket – Unicaja Andalucía

18:30 h. Eliminatoria directa: 2º GRUPO A – 2º GRUPO B

20:15 h. Eliminatoria directa: 2º GRUPO C – 2º GRUPO D


TAGS: