Rubén Burgos: “És un partit molt exigent”

30/11/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 8 de la Liga Dia, en la que l'equip taronja es mesurarà a Nissan Al-Qázeres Extremadura (diumenge 02, 20 hores, Fonteta, Teledeporte) i hi ha assenyalat que “és un partit complicat encara que siga a casa, teníem moltes ganes de tornar a la Fonteta. És un partit exigent, no tenim en el cap les ratxes, tenim el dia a dia, setmana a setmana i ara mateix estem centrats en Al-Qázeres” deia.

 

El fet de tornar a sòl valencià després del paró i dos jornades a domicili, és un al·licient per a ell. “Jugar en la Fonteta sempre és un plus d'energia per a nosaltres, el públic està responent i les jugadores estan encantades de jugar en casa” explicava.

 

Finalment, Rubén Burgos va valorar el potencial del rival de cara al partit. “Han tingut un calendari semblant al nostre, enfrontant-se als tres rivals de competició europea, rivals durs i pense que és una plantilla confeccionada per a estar dalt, en la Copa de la Reina i en playoff així que ens va a exigir el 100%” analitzava.


TAGS: