Els dos equips professionals van visitar el stand del Valencia Basket en la Fira del Corredor

30/11/2018

La Fira del Corredor de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, instal·lada en l'edifici del Museu Príncep Felipe i el Hemisfèric amb motiu de la celebració el diumenge de la Marató, ha rebut este matí una visita d'altura. Els primers equips masculí i femení del nostre Club han passat abans dels seus entrenaments pel stand que el Valencia Basket té instal·lat en este recinte.

 

Els jugadors i tècnics dels dos equips professionals del nostre Club van arribar a les 11:00 hores a la Fira del Corredor, van recórrer els diferents llocs del recinte i van conèixer ‘in situ’ les diferents activitats que s'estan realitzant durant estos dies allí abans d'arribar a la parada del Valencia Basket. Els jugadors, jugadores i tècnics no han parat de fer-se fotos i de signar autògrafs en el seu camí fins a l'espai taronja en esta Fira del Corredor. Una vegada allí, l'entrenador de l'equip femení, Rubén Burgos, ha oferit en el propi stand la roda de premsa prèvia al partit de la 8ª jornada de la Liga Dia que enfrontarà al Valencia Basket davant l'Al-Qázeres Extremadura (diumenge 2, 20:00h, Fonteta, Teledeporte).

 

Una vegada conclosa la visita, tot el grup s'ha fet la tradicional foto de grup en el stand del Valencia Basket juntament amb el conseller delegat del Club Paco Raga, el director d'Operacions i Relacions Institucionals José Puentes i la directora de la Fundació Trinidad Alfonso Elena Tejedor. I directament s'han dirigit de tornada a la Fonteta per a dur a terme les seues respectives sessions d'entrenament.

 

El stand taronja en la Fira del Corredor

Este punt de trobada per als components del Valencia Basket Running Team i per als amants de l'atletisme popular en general estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la fira del corredor: divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, en horari ininterromput de 08:30h a 21:30h. A este stand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a arreplegar els seus dorsals i les “borses del corredor” per a la carrera del diumenge.

 

A més totes les persones que es passen pel stand del Valencia Basket es trobaran amb múltiples activitats, sortejos, promocions i una botiga mòbil en la qual podran adquirir els productes del catàleg de Valencia Basket, loteria del Club i entrades per al partit del diumenge davant el Nissan Al-Qázeres Extremadura a les 20:00 hores en la Fonteta. Tots els participants que s'aventuren a llançar a la cistella instal·lada en el stand des dels punts marcats es portaran un regal. I simplement per omplir un formulari i dipositar-ho en una urna, podran entrar en el sorteig de tres camisetes signades, a triar entre el primer equip masculí o el femení. 


TAGS: