Una Fase Prèvia de la Minicopa plena d'activitats paral·leles

30/11/2018

L’Alqueria del Basket estarà dotada d'un valuós contingut al voltant de la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa. Més enllà de la competició dels equips infantils, el recinte valencià s'omplirà d'activitats gratuïtes amb què tots els aficionats i entrenadors podran ampliar l'experiència del bàsquet.

 

A banda de veure les evolucions de les promeses del bàsquet nacional en les pistes, els aficionats (grans i xicotets) tindran l'oportunitat d'exhibir les seues habilitats en el tir. No cal ser un expert tirador com Rafa Martínez per a passar una estona divertit reptant familiars i amics en la màquina recreativa Endesa. I es pot repetir tantes vegades com es vullga per a millorar la puntuació i escalar en la classificació general.

 

Els més xicotets també podran demostrar les seues habilitats a la Competició CaixaBank, un concurs de tir diferent ple de sorpreses, o realitzar multitud de jocs i activitats dissenyats per a ells en la Zona Movistar. A més, tot aquell que ho desitge es podrà fer una foto al costat dels trofeus de Copa del Rei, Lliga Endesa o Supercopa Endesa.

 

Les pistes exteriors de L’Alqueria del Basket serviran d'escenari per als múltiples concursos que s'organitzaran. Pares i fills podran formar parelles de tir per a guanyar en el two-ball, però també es podrà competir de manera individual per a provar l'eficàcia amb els tirs lliures. Hi haurà premis per categoria en canastra mini i en cistella gran. Però els aficionats més virtuosos també tindran el seu espai amb el circuit d'habilitats a tota pista: els millors en bot, velocitat i precisió també podran emportar-se premis a sa casa. En la pista 11 de L’Alqueria es podrà provar la innovadora màquina de tir que et torna la pilota. Totes estes activitats estaran disponibles de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores tant divendres 7 com dissabte 8.

 

Ara bé, en les pistes de joc de L’Alqueria del Basket els aficionats també podran botar a la pista per a participar en els diversos jocs que es prepararan durant les parades de les trobades, i comptaran amb l'alegre presència de Garras i Pam, les mascota de la Minicopa Endesa i del València Basket.

 

Finalment, els entrenadors també tindran un espai de formació amb el clínic que impartirà Agustí Julbe el dijous 6 a les 19:30 sobre “Presa de decisions en defensa individual i col.lectiva”. I el dissabte 8 a les 16:30 haurà una Taula Redona amb la presència de Pepe Laso, David Gimeno (Joventut), Juanmi Morales (Gran Canària), Andreu Casadevall (Valencia Basket) i Joan Roca (ACB).

 

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa serà, per tant, una experiència que s'estendrà més enllà de la competició i servirà per a viure el bàsquet en totes les dimensions.


TAGS: