Valencia Basket i L’Alqueria del Basket, molt presents la Marató València Trinidad Alfonso EDP

30/11/2018

Este diumenge es celebra en la nostra ciutat una de les cites atlètiques més destacades de la temporada, la Marató València Trinidad Alfonso EDP. I tant Valencia Basket com L’Alqueria del Basket van a tindre una presència significativa en un esdeveniment en el qual els ulls de l'atletisme mundial es van a enfocar a València durant tot el cap de setmana. Com ja és habitual, el Club ha preparat un punt d'animació a un quilòmetre del final de la Marató i la 10K per a donar l'última espenta als corredors. Els més de 130 runners del Valencia Basket Running Team comptaran amb una carpa hospitality a la seua disposició abans, durant i després de la carrera. Entrenadors de L’Alqueria del Basket participaran en estes proves atlètiques i 60 jugadors del nostre planter prendran part en el Minimarató del dissabte.

 

A més, el stand del Valencia Basket en la Fira del Corredor del Museu Príncep Felipe seguirà obert hui divendres fins a les 21:30h i demà dissabte de 08:30h a 21:30h perquè els membres del Valencia Basket Running arrepleguen els seus dorsals i les “borses del corredor” per a la carrera del diumenge. Allí també trobaran una cistella en la qual llançar sempre té premi, el sorteig per a portar-se tres camisetes formades i una botiga mòbil en la qual podran adquirir els productes del catàleg de Valencia Basket, loteria del Club i entrades per al partit que l'equip femení juga el diumenge 2 davant el Nissan Al-Qázeres Extremadura a les 20:00 hores en la Fonteta.

 

VBRT en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

Els 46 corredors en la Marató València Trinidad Alfonso EDP i els 88 que s'han inscrit per a la 10K València Trinidad Alfonso que comencen a les 8:30 hores del matí del diumenge 2 de desembre convertixen un any més al Valencia Basket Running Team en un dels clubs més representats durant estes proves en els carrers de la nostra ciutat. I per a tots ells haurà preparada des de les set i mitja del matí del dia de la carrera una carpa hospitality en el pis un del pàrquing de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els nostres runners comptaran de forma gratuïta amb un servei de guardarropía, assistència al corredor i servei post-carrera amb atenció fisioterápica si és necessari. Abans de l'inici de la carrera, en este punt es realitzarà la tradicional foto de família amb tots els nostres corredors que van a prendre part en la Marató i en la 10K.

 

Punt d'animació taronja

Valencia Basket instal·larà a un quilòmetre de la línia de meta de les dues proves atlètiques un punt d'animació taronja per a donar l'últim impuls als corredors abans d'afrontar la recta final de la carrera. En el quilòmetre 41 de la Marató (i el 9 de la 10K), en Calle Alcalde Reig just abans de la baixada dels corredors a l'antic llit del riu per als últims metres, convidem a tots els nostres seguidors i als aficionats a l'esport a disfrutar del matí del diumenge animant als corredors al costat de la nostra mascota PAM i a Groguet, la mascota del Vila-real CF. El punt d'animació taronja estarà tematitzat amb un arc de meta i no faltarà la música del nostre DJ ni l'energia del nostre speaker per als participants i per a tots aquells que s'acosten a animar a l'espai de Valencia Basket.

 

Una cita molt especial per a L’Alqueria del Basket

També serà un cap de setmana molt especial per a la major instal·lació de bàsquet base del continent. Des dels més xicotets a alguns entrenadors, serà una jornada especial per a molts dels integrants de L’Alqueria del Basket.

 

Ja a través de la formació d'entrenadors s'ha vist reflectida la proximitat de la cita. La quarta jornada de formació amb Bankia la va protagonitzar José Garay, entrenador d'atletes professionals en el CA Cárnicas Serrano, explotant les sinergies existents entre atletisme i bàsquet en un clínic el tema principal del qual va ser “la importància de la trepitjada”.

 

Però va molt més allà. Per a esta edició, a més de l'habitual presència i participació de Valencia Basket, L’Alqueria ha pagat la inscripció d'aquells entrenadors que volien participar en la cita, per la qual cosa hi haurà presència tant en la 10k, com en la llarga distància.

 

D'altra banda, els equips més xicotets de l'escola taronja s'impregnaran dels valors que desprèn l'ambient que envolta a la carrera, participant en el Mini Marató València MAPFRE que tindrà lloc el dissabte 1 de desembre. Una activitat destinada als futurs maratonians, que viu la seua quarta edició, consolidant-se entre les activitats paral·leles a la carrera. Totes les proves són no competitives i tots els participants reben una medalla commemorativa.


TAGS: