Sastreria Jajoan, proveïdor dels tratges oficials del Valencia Basket

03/12/2018

Els tratges fets a mida de la Sastreria Jajoan vestiran als jugadors i el cos tècnic de la primera plantilla masculina del Valencia Basket després de l'acord rubricat entre el nostre Club i esta empresa perquè Jajoan es convertisca en el nou proveïdor dels tratges oficials del Valencia Basket durant la temporada 2018-19.

 

Des de l'inici de la temporada, els quatre entrenadors, el delegat i el doctor de Valencia Basket han lluït en els partits el disseny que Sastrería Jajoan ha preparat per a esta temporada. Es tracta d'un tratge 100% llana amb teixits de Biella en blau tinta llis, compost per una americana amb tres carteres inclinades, dos botons i dues obertures i uns pantalons d'una pinça amb butxaca francesa, cremallera i butxaca posterior. La camisa del conjunt és en microvichy blau, feta també a mida, en 100% cotó. I per a acabar el outfit, una elegant corbata de seda, en color marí amb punts taronges, fent l'ullet als colors corporatius.

 

En pròximes dates, els professionals de Sastrería Jajoan passaran de nou per la Fonteta per a prendre les mides als jugadors de la primera plantilla masculina i realitzar els seus tratges. Amb la tradició i l'experiència d'un negoci que va donar els seus primers passos a la fi de la dècada dels 60, esta empresa familiar s'ha reinventat amb l'entrada de la segona generació amb la idea fixa de ‘democratitzar la sastrería’. Jajoan compta actualment amb una xarxa de sis sastreries i una boutique a Madrid, Barcelona, Bilbao i València. El de la nostra ciutat és l'establiment d'obertura més recent de Sastrería Jajoan i es troba en C/Joaquín Costa, 29.


TAGS: