Fase Prèvia de la Minicopa Endesa: El millor bàsquet infantil, amb entrada lliure

03/12/2018

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa és una competició que no deixa a ningú indiferent. Més enllà d'unir als millors infantils espanyols, suposa una infinitat d'activitats relacionades amb el bàsquet que convertixen L’Alqueria del Basket, en una autèntica festa d'este esport.

 

Partits del màxim nivell, la classificació per a la Fase Final en joc, activitats de formació d'entrenadors, i una gran varietat de jocs i concursos per a completar l'experiència de l'espectador. Tot això amb entrada lliure. L’Alqueria del Basket obrirà les seues portes perquè tot el món puga disfrutar de la quarta edició de la competició, la segona en terres valencianes.

 

En la passada edició, les més de 5000 persones que van passar per la instal·lació durant els dos dies que va durar la competició, demostren l'èxit d'un torneig diferent. Les grades de la pista central es van omplir al màxim per a disfrutar de les distintes eliminatòries i els més de 200 jugadors van sentir el suport dels aficionats, generant un ambient per al record.

 

Enguany, la fórmula es repetirà amb l'objectiu que tots tornen a disfrutar de les conseqüències d'unir la casa del bàsquet europeu de formació a una de les competicions de formació per excel·lència del país.


TAGS: