Alberto Abalde: “Davant de MoraBanc Andorra volem fer un pas més en la nostra competitivitat”

04/12/2018

L’aler del Valencia Basket Alberto Abalde va tornar ahir al treball amb els seus companys després de passar una setmana concentrat amb la Selecció Espanyola i ser peça clau en la victòria de l'equip nacional davant d'Ucraïna que va suposar la classificació per a la Copa del Món 2019. L'exterior taronja recorda que la seua experiència en la Selecció “ha sigut molt bona. Molt contents per eixa classificació i per l'objectiu complit. I ara ja cal estar concentrat per a tornar a incorporar-se a l'equip, que el cap de setmana tenim un partit molt important contra MoraBanc Andorra”.

 

Abalde recalcava que “sempre és un plaer jugar per a la Selecció. Molta gent jove amb ganes, jugadors ja amb experiència. Tot el món que ha participat ha posat el seu granet d'arena i Espanya està on ha d'estar, que és en estos campionats tan importants, com el Mundial”

 

Aconseguit l'objectiu de l'equip nacional, l’aler taronja se centra ja per complet en el partit que enfrontarà el dissabte al Valencia Basket amb el MoraBanc Andorra. Sobre este equip, Abalde destaca que “és un rival molt complicat. Crec que enguany estan inclús un pas més amunt que els últims anys però sempre és un rival molt complicat. L'any passat ja ens va costar. Guanyàrem ací patint i allí vam perdre. Sabem que serà un partit molt dur, però nosaltres volem fer un pas més per a estar en eixe següent nivell que volem de competitivitat, per a posar-nos amb la gent de dalt. Per a això l'equip ha estat esta setmana treballant molt fort i ara esta que ens queda per a preparar el partit, hem de donar un pas més tots".

 

Alberto ressaltava que “des del principi, des del primer dia de pretemporada, tots estem amb moltíssima il·lusió, treballant molt fort. Crec que no hem començat com tots volíem, ens ha costat un poquet. Però crec que eixe pas que ens falta amb el treball i la implicació de tot el món estic segur de què ho anem a aconseguir”.

 

Finalment, Abalde feia una valoració del seu moment personal: “Em trobe bé, com deia tots voldríem haver començat millor i jo a nivell individual voldria haver donat des del principi un poquet més. Estic treballant per a donar més cada dia, per a continuar millorant com a jugador i ser cada dia més productiu per a l'equip”.


TAGS: