Jaume Ponsarnau: "Este partit és una oportunitat"

07/12/2018

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia de l’encontre que “ve un equip que està clarament en dinàmica ascendent, perquè van aprofitant les seues virtuts d'una forma més sòlida i més consolidada. Destacaria sobretot la seua capacitat per a córrer amb jugadors molt ràpids i agressius a camp obert. I també la seua versatilitat i l'alt nombre de jugadors que poden jugar pick and roll. Poden jugar-ho en l'1, en el 2 i en el 3 amb pivots que aporten diferents registres. Açò ho fa un equip molt incisiu tant a camp obert com en el joc estàtic, sobretot a partir del P&R. És un equip ben entrenat que va fins i tot millorant durant la temporada i sens dubte és un dels millors equips de la Liga Endesa”

Sobre l'estat actual de Diot, l'entrenador Jaume Ponsarnau assenyalava en la prèvia que “si tot va bé esta serà la primera setmana que ha pogut fer completa amb l'equip, però el seu nivell de capacitat física no li ha permès fer encara un entrenament complet. I açò és senyal que l'equip està a un nivell alt i no volem condicionar el treball de l'equip a la introducció de Antoine. I el de hui seria el primer entrenament complet que va a poder fer. No hem decidit encara si Antoine va a estar demà en el roster o no. Tenim temps per a acabar de vore si el que més ens importa és introduir la qualitat de Antoine o deixar a jugadors que tinguen més to, que potser va a ser més necessari per a competir contra Andorra. Decidirem demà”.

 

Amb l'única baixa confirmada de Joan Sastre per la lesió d'esquena que arrossega des del 10 d'octubre, el tècnic taronja destacava que estes dues setmanes de treball han servit per a “vore les sensacions de Rafa que està millorant, de Fernando que està millorant, de Guillem que clarament està millorant. Eixes sensacions dels jugadors nous que estan donant passos d'integració en el que és el joc i la filosofia. Estem millor”.


TAGS: