Apassionant primera jornada de la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa

07/12/2018

La primera jornada de competició de la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa no ha decebut a ningú. Partits d'alt nivell amb gran expectació i les grades bolcades. València Basket va començar amb una bona victòria davant de Catalana Occident Manresa (77-27) , mentres Unicaja vencia en l'altre partit del grup D a Cenor Obradoiro.

 

En la sessió vespertina, els malaguenys vencerien a Manresa i València Basket faria el propi davant d'Obradoiro (63´-13) , citant-se ambdós conjunts pel primer lloc del grup per al diumenge a les 12:30h.

 

Mentrestant, en el grup A, Joventut i Gran Canària s'avançaven en els primers partits, amb els catalans imposant-se a la vesprada en un final d'infart que es va decidir en últim segon per 96-95, mentres Fuenlabrada s'imposava a Burgos.

 

En el grup B, les primeres victòries eren per a Canàries i Baskonia, mentres que en la sessió vespertina Canàries repetiria aconseguint la seua segona victòria, i UCAM Múrcia s'imposaria a Baskonia.

 

Finalment, en el grup C, Barça Lassa i Gipuzkoa vencien en els seus primers partits. Tecnyconta Saragossa s'imposava en una equilibrat trobada davant de Gipuzkoa a la vesprada, mentres que els catalans tornaven a imposar-se sense problemes.

 

Amb estos resultats, la classificació és un fet per al Divina Segurs Joventut, mentres que les altres 5 places es disputaran en la jornada final del dissabte.


TAGS: