La victòria s'escapa en La Seu a pesar de l'esforç final (72-63)

07/12/2018

No va poder ser. La ratxa de València Basket es va acabar en el Palau d’Esports Municipal de La Seu. Les taronja es van reposar al final d'un mal tercer quart i van lluitar fins a l'últim segon però no van poder remuntar davant d'un sòlid equip local.

El partit el va estrenar Meiya Tirera, que anotaria els primers 4 punts de Valencia Basket. Els primers instants eren d'igualtat, amb dificultat per a obrir bretxa en el marcador. Una canastra de María Pina posava a València Basket 4 dalt, però era un miratge. El joc exterior català va començar a exhibir la seua millor versió, i les catalanes li van donar la volta a base de triples.

L'inici del segon quart, amb l'aparició de Richards en la pintura i els triples de Yurena Díaz, va obrir la primera diferència important. No obstant això reaccionava València Basket, amb Meiya, Irene Garí i una cistella sobre la botzina de Rebeca Cotano que estretia el marge (37-34).

En la represa, va eixir millor Valencia Basket amb bona direcció d'Anna Gómez i encert de Pina. Jori Davis posava el 42-45 des del tir lliure, i ací va començar el col·lapse. A Valencia Basket no li va entrar res, i l'aparició de Vilaro i Etxarri en l'atac català va obrir un parcial de 20-2 que va ser una llosa per a les taronja.

A pesar de començar l'últim quart 14 baix, les de Rubén Burgos ho van intentar fins al final. A poc a poc, la bona defensa i la millora en l'encert de Pina van portar a un triple per a posar-se a 3 que no va entrar. Ací es van acabar les opcions i Cadi La Seu es va portar una treballada victòria.

Gran esforç sense recompensa al final davant d'un gran equip que continua confirmant el seu bon estat de forma esta temporada.