Marina Lizarazu: “Tenia ganes de treballar ací i continuar avançant”

11/12/2018

Marina Lizarazu ha tornat. La base madrilenya continua donant passos en la seua recuperació i a partir d'ara continuarà treballant a València, iniciant una nova etapa en el tractament de la seua lesió.

 

“Tenía ganes d'arribar a esta fase de més enfortiment, de vindre ací, de treballar amb els fisios, tindre les xiques cerca... Estic molt contenta” expressava la jugadora després de treballar per primera vegada de nou en la Fonteta.

 

L'evolució és positiva, i així el sent la base. “Es van complint terminis, porte ja dos mesos, les coses van bé, ens falta guanyar força i flexió, i bé, ganes de treballar ja ací i seguir avançant” explicava.

 

D'altra banda, Lizarazu seguix molt de prop a les seues companyes, i considera que la temporada que estan fent és molt positiva. “Els partits me'ls veig tots, llàstima de l'última derrota però jo crec que s'està treballant molt bé, que es va a continuar en esta línia i tant de bo que arriben moltes victòries” deia.

 

La jugadora ha sigut molt ben rebuda per les seues companyes, que ja tenen una motivació més per a tornar a la senda de la victòria el dissabte davant de Quesos El Pastor en la Fonteta.


TAGS: