Kaothar, un nou començament - One Team VII, Setmana VII

19/12/2018

La sèptima jornada d'entrenaments del sèptim projecte d'One Team amb Valencia Basket va tindre com a objectiu el treball dins de la pista dels conceptes d'igualtat i desigualtat, amb distintes activitats amb els xiquets i xiquetes com a protagonistes.

 

En el pla informatiu, la sessió va servir per a conéixer la història personal de Kaothar Lahrouri, que viu una nova etapa després de superar moltes dificultats. “Vag tindre problemes amb els meus pares. Hi havia una persona que em va ajudar a eixir de casa. Al principi em vaig sentir culpable per haver-me anat, però això va ser canviant i me'n vaig anar a un centre de menors. Al principi va ser un shock perquè no sabia que feia allí, no m'ho esperava. No tenia ni idea, mai m'imaginava que anava arribar a un centre” relata la protagonista. A la seua arribada, res va ser fàcil. “En el primer centre va ser complicat perquè hi havia molt embolic, cada dos per tres anava la policia. Però amb el temps me vaig anar donant compte que estava bé, de que mereixia la pena” deia.

 

Allí va descobrir la labor de Mamàs en Acción. “Vag coneixer a algunes Mamàs en Acción que venien a celebrar aniversari amb els xiquets. Ho veig molt bé, que hi haja gent que els estiga recolzant i que estiga celebrant coses amb ells, és algo bo i que els agrada als xiquets” opina. El One Team, ha suposat una nova aventura per a ella. “Quan em van dir que si volia entrenar, vaig contestar que clar. M'agrada molt. Coneixes una altra gent d'altres llocs, d'edat semblant a la meua i que també han estat a centres. Conec a alguns que han estat en el meu centre, estic coneixent gent nova, és una nova etapa” deia.

 

Deu sessions, un objectiu

Este projecte “One Team VI” té planificades deu sessions d'entrenament que es desenvoluparan els dimarts des de demà 9 de gener a la vesprada fins a mitjan març. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot açò a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà als participants a conèixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Mamás en Acción

En Mamás en Acción es convertixen, sempre de manera altruista, en mamàs i papàs per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies, xiquets que són tutelats pel govern local i residixen en centres i residències infantils habilitades per a això, amb l'objectiu que estos xiquets reben l'afecte i l'atenció que requerix una personeta de la seua edat.

 


TAGS: