Ponsarnau: “Ens preparem per a jugar davant la millor versió del Movistar Estudiantes”

21/12/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 13 de la Liga Endesa en la pista del Movistar Estudiantes (diumenge 23, 12:30h, Wizink Center, Movistar Deportes) que “jugarem a la seua pista i davant un rival com nosaltres, probablement amb un poc menys de pressió, segurament trauran el màxim. El nostre pla de partit és respectar-los, entendre les seues virtuts, respectar-les i preparar-nos per a fer-les front”

 

Sobre el seu rival del diumenge, el tècnic taronja destacava que “el seu potencial més important ve a partir de les individualitats ofensives, amb jugadors amb molta capacitat d'inventar-se punts com Brizuela, Clavell o Gentile, la seua nova incorporació, que a més cada vegada està avançant a posar-se en forma i assumint més coses en eixe equip. És un equip que ha sigut inconsistent a nivell competitiu, creiem sobretot perquè no ha trobat una línia defensiva òptima. Però el més perillós és que a moments si ha tingut un bon nivell defensiu dins dels partits i quan l'aconseguixen són un equip molt incòmode. I a partir d'eixa defensa aconseguixen córrer, que és on s'aprofiten d'este talent tan especial que tenen. Tenen un joc interior a excepció de Víctor Arteaga, que és un jugador gran que juga com a gran, que són jugadors dinàmics i que creen una complicació perquè interpreten molt bé els mitjos espais i haurem d'estar molt bé col·lapsant i interpretant això”.

 

Preguntat sobre la possibilitat que Joan Sastre poguera tornar a jugar en el partit davant els col·legials, Ponsarnau aclarix que “amb el tema de Joan ja vorem. Ell va fer l'entrenament doble d'ahir, que va entrenar matí i vesprada perfecte. Li vaig preguntar una vegada com estava i veient com va respondre ja no li vaig tornar a preguntar ni després de l'entrenament. Està bé i transmet sensacions més òptimes que les habituals d'un jugador que porta tantes setmanes sense estar amb l'equip. Serem pacients. Vorem l'entrenament de hui i el de demà per a vore fins quan ens pot ajudar. Juguem contra un rival en el qual Sastre estant bé la veritat és que ens podria ajudar, pel que deia de les individualitats. Al final el millor defensor d'individualitats de perímetre que tenim és Joan”.


TAGS: