Valencia Basket prepara el #BufandeoTaronja per als partits del 28 i el 29 de desembre

26/12/2018

Arriben dos partits molt especials per a la Fonteta, ja que es juguen els dos últims partits de Valencia Basket a casa en 2018. Els duels davant Duran Maquinaria Ensino (divendres 28, 20h) i davant Tecnyconta Saragossa (dissabte 29, 20:30h) tindran l'afegit de ser el dia del #BufandeoTaronja.

 

Per a ajudar-nos amb esta iniciativa d'animació, el Club sol·licita als assistents a estos partits que vinguen a la Fonteta amb una bufanda del club per a crear un mosaic a forma de bufandeig. Si l'aficionat no té bufanda, Valencia Basket llança una edició especial de la seua bufanda amb el preu rebaixat a la meitat, a només 6 euros.

 

Una oferta especial per a una bufanda especial

Només durant el divendres 28 i el dissabte 29, la bufanda especial de Valencia Basket, que pots vore en les fotos i el vídeo de la campanya, serà rebaixada des dels 12 als 6 euros. Una bufanda d'una qualitat especial, que bé pot ajudar-te a combatre el fred en estos dies en què baixa la temperatura.

 

Una vegada tingues la bufanda en la pista, roman atent a les indicacions de les nostres pantalles i del nostre speaker, per a crear un preciós mosaic de bufandes de tots els sectors del camp. Arriba el #BufandeoTaronja.


TAGS: