Pinturas Isaval animarà el partit davant Durán Maquinaria Ensino

26/12/2018

El partit de la jornada 12 de la Liga Dia entre Valencia Basket i Durán Maquinaria Ensino (divendres 28, 20h, Fonteta, La8Mediterráneo) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Pinturas Isaval. La companyia es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Busquem 2 finalistes en Facebook per a guanyar una camiseta de joc!

Pintures Isaval vol que una persona guanye una camiseta oficial de joc en el partit del diumenge, per això busca en xarxes a 2 finalistes per a jugar per una camiseta oficial del València Basket femení.

 

Com optar al premi?

En la vesprada del dimecres, en la pàgina de Facebook del Valencia Basket, es farà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a la pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. El dijous a les 16h coneixerem els 2 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells li'ls manarà un missatge privat en el propi Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Regal de balons i camisetes durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Cents camisetes i balons es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit.


Aplaudidors en les portes d'accés

L'equip femení vol celebrar la històrica classificació per a la Copa de la Reina a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja. Sempre que es facen sentir i la Fonteta siga una festa, es posaran a disposició dels aficionats 5000 aplaudidors en les portes d'accés.

 

Accions en l'anell

Per a este partit, el racó Isaval tindrà una tematització especial. A més els més peques podran disfrutar de la Fan Zone i deixar la seua carta als reis mags, ja que el patge real també els espera en la Fonteta. D'altra banda, la botiga oficial estarà oberta amb els packs de Nadal a disposició dels interessats.

 

Bufandeo taronja

Per a este partit, les bufandes taronja guanyen en importància. Tocarà portar-les i lluir-les per a col·laborar a un ambient especial. Per a tots aquells que vullguen participar en l'acció, les bufandes estaran a mitat de preu en botiga i en el punt de venda de l'anell, per tan sols 6 euros. Durant el primer temps mort de l'últim quart, arribarà el moment clau per al bufandeo taronja. Abans, l'actuació de Baile FITKID serà un al·licient més en un partit que continuarà sumant per al Triple Solidari Bankia, que amb 288 triples anotats esta temporada, suma ja 14450EUR de recaptació.


TAGS: