Vives, Doornekamp i Tobey visiten el X Campus de Nadal de Valencia Basket

26/12/2018

Els participants del X Campus de Tecnificació de Valencia Basket han rebut este matí una visita molt especial durant els seus entrenaments en Col·legi Iale de L'Eliana. Els jugadors de la primera plantilla Guillem Vives, Aaron Doornekamp i Mike Tobey han alterat durant més d'una hora l'activitat esportiva del primer dia d'este Campus per a compartir la seua experiència amb estos xics i xiques de 6 a 17 anys que han aprofitat estes festes per a practicar el seu esport favorit.

 

Els participants en este Campus de Nadal es van congregar en el Saló d'Actes del Col·legi Iale, on els tres jugadors van respondre a totes les preguntes i inquietuds dels joves esportistes sobre les seues motivacions per a començar a practicar l'esport de la cistella, les seues aspiracions, els seus somnis i els seus ídols, entre molts altres temes. Després d'esta improvisada “roda de premsa”, els jugadors no van parar de signar autògrafs i fer-se infinitat de fotos amb els xics i xiques del Campus de Nadal, abans de tancar esta visita amb una gran foto de família. Els entrenaments i la diversió del Campus es prolongaran fins al dissabte 29 de desembre.

 

El pivot Mike Tobey assenyalava després de la visita que “l'experiència ha estat molt bé. M'agrada molt poder participar en esdeveniments amb els nostres xiquets, especialment ara que estem per Nadal. Tinc molt bons records de quan era un xiquet i anava a Campus com este”


TAGS: