Caixa Popular prepara una Gran Festa de Cap d’Any davant Tecnyconta Zaragoza

27/12/2018

L’encontre de la jornada 14 de la Liga Endesa que enfrontarà al Valencia Basket amb el Tecnyconta Saragossa comptarà amb un col·laborador d'excepció amb la Gran Festa per a acomiadar el 2018 que Caixa Popular, patrocinador oficial del partit, ha preparat per a este encontre. Es repartiran 8.000 motxilles de Caixa Popular que es col·locaran en els seients del pavelló, es llançaran centenars de regals a les graderies i els guanyadors dels concursos a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran en el pavelló per portar-se una Wonderbox com a regal. El Patge Real estarà a la Fonteta per a recollir les cartes dels xiquets per als Reis Mags i es col·locaran cistelles en l'anell de distribució perquè els més xicotets puguen provar la seua punteria.

 

Busquem 4 finalistes en Facebook per a competir a la Fonteta!

Caixa Popular vol que fins a 2 persones guanyen una experiència Wonderbox en el partit del dissabte, per això busca en xarxes a 4 finalistes per a competir en els temps morts sobre les taules de la Fonteta per portar-se els grans premis finals.

 

Com optar al premi?

En la vesprada del dijous, en la pàgina de Facebook del Valencia Basket, es farà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. El divendres a les 16h coneixerem els 4 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Milers de regals de Caixa Popular

Els assistents a l’encontre del dissabte trobaran en els seus seients una de les 8.000 motxilles gymsack que Caixa Popular repartirà per tota la Fonteta. A més, es llançaran a les graderies centenars de camisetes i pilotes anti-stress d'esta marca en els temps morts patrocinats per Caixa Popular.

 

Gran Festa de Cap d’Any

Per a l'últim partit de 2018, Caixa Popular ha preparat una gran festa per a acomiadar l'any en la qual vol donar un gran protagonisme als xiquets. Des de l'obertura de portes una hora abans de l'inici del partit, el patge real estarà en l'anell de distribució de la Fonteta per a recollir les cartes per als Reis Mags. Els xiquets podran escriure les seues cartes en el propi pavelló en les taules que estaran disposades al costat de la Bústia Real. I després podran provar la seua punteria en les cistelles que es col·locaran en l'anell de distribució de la Fonteta.

 

Un Sofà Puleva molt especial

En este encontre una parella de guanyadors molt especial gaudirà del partit davant el Tecnyconta Saragossa des del sofà court-side de Puleva. Col·locat a peu de pista en una de les millors ubicacions del pavelló, just enfront del set del nostre DJ, en esta ocasió seran una dona embarassada i el seu acompanyant els que disfruten d'este espai tan especial amb motiu del llançament del nou producte d'esta marca, “Puleva Mamà”. I si eres abonada del Valencia Basket i estàs embarassada, podràs portar-te un pack de mostra per a un mes d'esta llet recollint el val en les nostres oficines.

 

Ficar de mig camp té premi gràcies a MN4

Valencia Basket i el Centre Comercial MN4 volen que un llançament des del centre del camp valga per a portar-te diners, molts diners. És per això que des d'este pròxim partit buscarem a candidats que vullguen portar-se el pot des del centre del camp. En el primer partit, este dissabte, estaran en joc 150 euros en el llançament.

 

Per a esta primera edició, busquem a dos candidats en la xarxes del Valencia Basket. En les pròximes edicions, les xarxes del Centre Comercial MN4 trauran als finalistes.

 

Com optar al premi?

En el matí del dijous, en la pàgina de Facebook del Valencia Basket, es farà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. El divendres a les 17h coneixerem els 2 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.


TAGS: