Visita als hospitals amb la Campanya ‘Un Joguet, un somriure’ de Falomir Juegos i Valencia Basket

27/12/2018

La primera plantilla masculina del València Basket, juntament amb l’entrenador Jaume Ponsarnau i el president, Vicente Solá han visitat este matí, com és tradicional cada any en estes dates, als xiquets i xiquetes ingressats en les seccions infantils dels hospitals La Fe i Dr. Peset de València.

 

A les dotze i mitja del matí, els jugadors i directius han arribat a l'hospital i han passat per les habitacions dels xiquets per a entregar-los els regals i joguets dins de la campanya ‘Un Joguet, un Somriure’ que per huitena temporada consecutiva ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de Falomir Juegos.

 

Les mostres d'afecte, il·lusió i alegria dels xiquets i xiquetes hospitalitzats no s'han fet esperar a l'arribada dels jugadors a les seues habitacions. Els components de la plantilla taronja s'han fotografiat amb els xicotets, els seus pares i el personal sanitari de l'hospital i no han parat d'entregar targetes autografiades amb les seues imatges en una de les cites ineludibles per a Valencia Basket en estos dies de Nadal.

 

L'aler de Valencia Basket, Fernando San Emeterio, ha destacat en finalitzar la visita que “sempre és una activitat que ens fa il·lusió de les quals hi ha fora de l'àmbit del bàsquet. Poder traure-li un somriure a xiquets que en este Nadal estan ingressats passant un mal moment, encara que siga amb un detall o simplement veient-nos i transmetent-los energia positiva perquè superen el que estiguen passant és una cosa que es fa tots els anys i crec que és bonica per a tot el món. L'alegria que els dóna, el suport que els dóna, a nosaltres ens costa poc i podem fer-los feliços. Estem contents de fer-ho”.


TAGS: