Puleva animarà el partit davant Lointek Gernika

10/01/2019

El partit de la jornada 15 de la Lliga Dia entre Valencia Basket i Lointek Gernika (dissabte 12, 19:15h, Fonteta, La8Mediterráneo) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Puleva. La companyia es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Regal de peluixos durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Cents de peluixos es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit.

 

Aplaudidors en les portes d'accés

L'equip femení vol sumar un triomf molt important a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja. Per a que es facen sentir i la Fonteta siga una festa, es posaran a disposició dels aficionats 3000 aplaudidors en les portes d'accés.

 

Jocs, zeppelin i Sofà Puleva

En este partit, podrem veure en la pista el Sofà Puleva, una visió privilegiada del partit que en esta ocasió será especial per a les mamàs. El zeppelin també sobrevolarà la pista, mentres a més, hi haurà un any de llet gratis com a premi en un dels jocs que patrocina la marca. D'altra banda, se celebrarà una nova edició del Triple Solidari Bankia, en la qual, cada encert sumarà 100EUR al marcador solidari Bankia, que acumula ja 16.850EUR.

 

Al ritme de Mar en Danza

El grup de ball Mar en Danza posarà un poc més de ritme al partit per a fer del partit una experiència inoblidable per a l'aficionat que ningú hauria de perdre's.


TAGS: