Rubén Burgos: “Tenim un repte molt important a casa”

11/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 15 de la Liga Dia, en la que l'equip taronja es mesurarà a Lointek Gernika (dissabte 12, 19:15h Fonteta, La8Mediterráneo) i hi ha assenyalat que “És un equip que només porta 3 derrotes davant dels primers classificats per poc marge. És un partit i un repte important a casa, estem treballant durant la setmana perquè s'assemble el màxim al de la J2 en Gernika i en un teòric final estret, que puga caure del nostre costat. Eixe és l'objectiu. Sabem que serà dur, és un rival sòlid que ve de partit dur en Eurocup en el que han caigut en l'últim segon però ratllant a un gran nivell. Hem d'exigir-nos el 100% per a competir” analitzava.

 

El tècnic també va analitzar la possibilitat de guanyar el basket average. “Obviament si tenim opció anirem a per això, però com sempre diem anem en el dia a dia. Ara mateix la nostra idea és treballar per a preparar al màxim este partit i tant de bo durant el partit tinguem opció d'atacar eixe average i al final de l'any puga ser important. Gernika és un equip que acabarà dalt segur, i nosaltres volem acabar el més amunt possible” deia.

 

Finalment, Rubén Burgos va ser qüestionat sobre l'estat de forma de l'equip després de l'exigent partit a Salamanca. “Com sempre, amb il·lusió, amb fam, amb desig. Tenim el dubte d'Esther Díaz per un procés gripal, però pensem que pot estar apta per al partit en funció de la seua evolució” explicava.


TAGS: