Valencia Basket debutarà davant de Spar Citylift Girona en la Copa de la Reina

15/01/2019

Valencia Basket ja coneix el seu rival per als quarts de final de la Copa de la Reina que es disputarà del 28 de febrer al 3 de març a Vitòria. En eixe primer enfrontament, les xiques de Rubén Burgos es mesuraran a SPAR Citylift Girona.

 

L'actual líder de la competició, serà el rival en la primera Copa de la Reina en la història del club. L'equip que entrena Eric Surís, serà una dura prova per a estrenar-se en la competició, sent ara mateix l'equip més en forma. El partit es disputarà en el primer torn del dia, a les 17h de la vesprada del 28 de febrer, obrint la competició.

 

En cas de guanyar el partit, València Basket es mesuraria a Cadi La Seu o RPK Araski en unes hipotètiques semifinals, que si disputarien el dissabte 02 de març a les 13h de la vesprada. La final de la competició es disputarà el dia 03 de març a les 13h.

 

Rubén Burgos va valorar el sorteig. “Sabíem que la Copa és el que té. Si no eres cap de sèrie et pot tocar un dels importants i Girona ara mateix és el líder i l'equip a batre. En la Copa sempre hi ha sorpreses, els equips arriben amb molta il·lusió, i així és com intentarem arribar, amb molta il·lusió i preparats al màxim per a competir en eixe primer partit” explicava.

 

Respecte a unes hipotètiques semifinals, va valorar que “és difícil pensar en això. És convenient pensar en el primer dia, a arribar molt preparat i tant de bo tinguem la sort de jugar algun partit més i pensar en la semi, però de moment només pensarem en el primer partit, contra Girona”.


TAGS: