Rubén Burgos: “És un partit que servix per a continuar creixent com a equip”

18/01/2019

Valencia Basket s'enfronta una vegada més a un complicat rival en la Lliga Dia. Les taronja visiten el líder Spar Citylift Girona (Diumenge 20, 18h, Fontajau, Twitter FEB) en el que serà un nou capítol de la sèrie de partits que afronta l'equip davant dels rivals més forts. “Estem mentalitzats perquè ja havíem passat esta prova de 3 rivals molt durs consecutius en la primera volta, encara que ací va ser molt més condensat per la jornada intersetmanal. Ara són 3 setmanes de preparació, d'intentar donar el màxim, el nostre 100% i veure com arribem allí el diumenge” deia Rubén Burgos.

 

Qüestionat per si és una bona prova de cara a la Copa de la Reina, el tècnic ho tenia clar. “Haurem canviat els dos. Estos partits de lliga ens servixen per a continuar treballant les nostres coses, per a continuar creixent com a equip i segur que en el de Copa hi ha sorpreses, detalls puntuals tant en la rotació com en la tàctica, que poden servir per a eixe moment en què els equips intenten donar el màxim i en el nostre cas donar la sorpresa” explicava.

 

Finalment, Rubén Burgos analitzava com arriben les seues xiques. “El treball no ha variat independentment del rival, de que siga un equip de màxima entitat, nosaltres pensem en la nostra millora, en el nostre procés de creixement, en el dia a dia i esta setmana no ha sigut diferent de les anteriors” concloïa.


TAGS: